Over ons

Ontstaan van PUUR Hoveniers

PUUR Hoveniers is in 2012 opgericht door Henrik Renting. Na zijn MBO-opleiding (AOC Oost Almelo) en HBO (Larenstein Velp) heeft Henrik een aantal jaar gewerkt in het bedrijfsleven.
De combinatie van buitenwerk en ondernemerschap lokte, dus besloot hij in 2012 zijn eigen bedrijf te starten. Waar hij in het begin alles zelf deed, heeft Henrik nu een volwaardig team van vakbekwaam hoveniers om zich heen verzameld. Hij probeert zijn tijd zo goed mogelijk te verdelen tussen binnen en buiten. Zo houdt hij zicht op het werk in de tuin én kan hij vanaf kantoor alles regelen, bestellen en aansturen.

In 2018 heeft PUUR een eigen pand gebouwd, met daarin kantoor, werkplaats en ruimte voor al het materiaal en materieel. Hiermee heeft PUUR alles in huis voor de aanleg en het onderhoud van diverse tuinen. De partner van Henrik, Suzan Keddeman, is in 2019 ook voor PUUR Hoveniers komen werken. Zij is in 2011 afgestudeerd als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Daarna heeft zij een aantal jaar in de infra-wereld gewerkt. Met de komst van Suzan is PUUR Hoveniers een echt familiebedrijf geworden.

Visie

Bij PUUR Hoveniers staan we voor kwaliteit. We maken iets goed, en anders maken we het niet. We werken met hoogwaardige materialen, goed gereedschap, kwalitatieve beplanting en de beste vakmensen. Als wij starten met een klus, dan maken wij die ook af. Afspraken komen wij na, en onze planning is realistisch. Daarmee zijn we duidelijk naar onze klanten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij staan voor tuinen die vakkundig worden aangelegd en hoogwaardig worden onderhouden.

Bekijk vacatures